Kwaliteit ‘Made in Holland’

 

Floaty schermHet Floaty pop-up screen gemaakt is van hoogkwaliteit dubbelzijdig gecoat PVC met de brandnormering M2 zorgt voor een jarenlange levensduur. Het stabiele buizen systeem is uniek en zorgt voor een stevige overkapping. Het Floaty pop-screen bestaat uit twee buizen die gevuld worden met lucht, door jaren lange ervaring met opblaasbare tenten is Karsten erin geslaagd om nu een opblaasbaar doorwerkscherm te maken zodat bedrijven die werkzaam zijn in de bouw voortaan door kunnen werken.

Hollandse Kwaliteit
Het Floaty pop-up screen is gemaakt in Hoorn (NL) door Karsten tenten. Karsten is een familiebedrijf en maakt opblaasbare tenten sinds 1974 en staan voor de beste kwaliteit en maatwerk.

Voel je vrij!
Werk door met het Floaty scherm, ongeacht het weer. Het Floaty pop-up screen geeft vrijheid! Daarom hebben we het Floaty pop up screen bedacht, zodat u voortaan door kunt werken als het regent en niet meer afhankelijk bent van het weer! Het pop-up screen staat binnen 12 minuten en zorgt voor veel doorwerk dagen ongeacht het weer. Nederland telt gemiddeld 186 dagen dat er een druppel valt. Het scherm is binnen 5 ‘regen dagen’ terugverdiend.