Binnen 5 dagen terugverdiend!

John aan het werk met de floatyHet nieuwe innovatieve doorwerkscherm

Het zijn ontelbare dagen dat er niet doorgewerkt kan worden. Door het aanschaffen van het Floaty pop-up screen behoort deze afhankelijkheid voortaan tot het verleden. Binnen vijf dagen terugverdiend, door vijf dagen nu wel door te kunnen werken als het regent is de Floaty al terugverdiend. Bereken eens hoeveel meer omzet u kunt behalen als u voortaan doorwerkt als het regent, wat voor een tijd en georganiseer het scheelt als u uw klussen gewoon kunt afmaken.

Het weer in Nederland
Jaarlijks worden op ongeveer 185 dagen minstens enkele druppels waargenomen (0,1 mm of meer) (Bron: https://www.onweer-online.nl/forum/topic/28699/regendagen/) Op ongeveer 130 dagen valt er meer dan 1 mm neerslag en op landelijk gemiddeld 22 dagen worden in ons land hoeveelheden gemeten van 10 mm of meer. De laatste decennia zijn natter en is dus ook het aantal natte dagen toegenomen

Indien er meer dan 50 mm valt is sprake van zware regen. Overvloedige regen met soms tientallen milimeters in korte tijd komt vooral in de zomerperiode voor maar ook in andere seizoenen worden soms grote hoeveelheden gemeten. Een jaar telt gewoonlijk zes dagen met op minstens een weerstation van het KNMI 50 mm of meer, maar soms zijn het er twee keer zo veel zoals in het jaar 2006.